Montage
Onderhoud

Montage en onderhoud

"Niet alleen bedenken en maken, maar ook monteren en werkend opleveren"

Nadat alle onderdelen zijn vervaardigd komt het erop aan dat alles op locatie past en op juiste manier functioneert. Dit wordt gewaarborgd door de diverse controlemomenten. De kennis en ervaring van onze monteurs gecombineerd met een ruim assortiment aan gereedschappen en machines op locatie zorgen ervoor dat geleverde onderdelen, componenten of machines aan uw verwachtingen voldoen. 

"Onze onderhoudsmonteurs, de ideale schakel tussen U en ons"  

Wanneer u mensen inhuurt voor verantwoordelijk werk wilt u vakmensen. De kwaliteit van de monteur op de werkvloer bepaalt in grote mate de effectiviteit van uw machinepark. Storingen moeten snel worden verholpen. Preventief onderhoud of modificaties moeten vakbekwaam, precies en feilloos worden uitgevoerd. Dit alles om uw productie op peil te brengen, te houden of uit te breiden. 

Om uw onderhoudskosten variabel te houden en in periodes van drukte snel en efficient te kunnen beschikken over extra mankracht en capaciteit detacheren wij onze vakmensen voor kortere of langere tijd. Onze medewerkers voeren niet alleen uit, maar zijn ook in staat zijn zelf oplossingen te bedenken en uit te voeren. Bij onverwachte problemen kan onze monteur direct een beroep doen op onze eigen werkplaats of zonodig op een van onze engineers. Dit alles uiteraard in nauw overleg met u. 

Gerelateerde projecten

Montage schoorsteenbekijken
Refit gloeiovenbekijken

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de kennis en kunde van Rotako? Bel ons dan op telefoonummer 0168 - 324650 met uw vragen of stel ze hieronder via het formulier.