Engineering en speciaal machinebouw

Eén van de sterke punten van Rotako is ons vermogen om het hele traject: idee, technisch ontwerp, fabricage en installatie in korte tijd te realiseren. Onze engineers bedenken een antwoord voor uw technisch vraag. Met onze afdeling productie en montage is dan al overleg geweest over de meest praktische oplossing om een en ander te realiseren. 

Vaak heeft u als verantwoordelijke het beste inzicht in uw eigen productieproces, maar niet altijd de tijd en de mogelijkheden om deze oplossing zelf te bedenken of te realiseren. Door met Rotako als partner te werken heeft u één aanspreekpunt. Bovendien heeft u het voordeel dat uw kennis en ervaring wordt gecombineerd met onze technische inzichten. Geheel volgens uw eisen en zonder overbodige en dus onnodig dure extra\'s.  

Elke door ons gemaakte machine voldoet aan de machinerichtlijn en kan worden voorzien van iedere door u gewenste besturing. Bijkomende elektrotechnische werkzaamheden worden door ons verzorgd. U krijgt de machine die u wilt en u hoeft hiervoor maar met één partij in zee. Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

Gerelateerde projecten

Meng- en verwarmingstank chocoladebekijken
Vetcontainerbekijken
Slibmengerbekijken
Transportband foodbekijken
Gasflessenmengerbekijken
Testmachine schokdempersbekijken

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de kennis en kunde van Rotako? Bel ons dan op telefoonummer 0168 - 324650 met uw vragen of stel ze hieronder via het formulier.